Apple trece complet la ecrane OLED din 2020; iPhone XR2 este ultimul model cu LCD conform WSJ

1.055 ori
<b>Apple trece complet la ecrane OLED din 2020; iPhone XR2 este ultimul model cu LCD conform WSJ</b>Un reportaj al celor de la Wall Street Journal ne oferă detalii despre modul în care Apple va aborda viitoarele sale telefoane mobile. Se pare că iPhone XR2 este ultimul model cu ecran LCD din portofoliul Apple, iar din 2020

Un reportaj al celor de la Wall Street Journal ne oferă detalii despre modul în care Apple va aborda viitoarele sale telefoane mobile. Se pare că iPhone XR2 este ultimul model cu ecran LCD din portofoliul Apple, iar din 2020, firma din Cupertino trece complet la OLED-uri.

Toate iPhone-urile lansate la anul vor avea ecrane de acest tip. Această decizie ar duce la "un design mai flexibil de telefoane" şi ar fi un indiciu că ni se pregăteşte un design complet nou pentru iPhone 2020, eventual chiar pliabil. Până la pliabilitate cred că se va micşora sau va dispărea bretonul, dacă mă întrebaţi pe mine.

Aflăm că Apple a avut dificultăţi în integrarea unui ecran Liquid Retina pe iPhone XR, care să aibă retroiluminare adecvată şi să se extindă până la margini, pentru un screen to body ratio generos. Acest lucru nu le-a ieşit celor din Cupertino, pentru că iPhone XR are muchii clar mai groase decât iPhone XR şi XS Max.

Renunţarea la LCD este o veste proastă pentru partenerii Apple care depindeau de veniturile din acea zonă. Japan Display primeşte o lovitură grea, fiind deja afectată de comenzile scăzute de unităţi iPhone XR. Se discută şi despre alternativa micro LED, dar încă nu s-a ajuns la un panou viabil pentru mobile. Aceeaşi sursă Wall Street Journal mai scrie şi că noul iPhone XR va face trecerea la o cameră duală şi la LTE mai rapid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×