Oppo Find X2 ar putea veni cu zoom 10X, orificiu în ecran pentru camera selfie şi alte noutăţi (Video)

760 ori
<b>Oppo Find X2 ar putea veni cu zoom 10X, orificiu în ecran pentru camera selfie şi alte noutăţi (Video)</b>Oppo Find X a fascinat multă lume anul trecut, aşa că există mulţi care se întreabă ce ne va aduce special succesorul său. Aşa numitul Find X2 este subiect de zvonuri astăzi şi le detaliem mai jos. Find X ne plăcea pentru zona glisantă şi culoare

Oppo Find X a fascinat multă lume anul trecut, aşa că există mulţi care se întreabă ce ne va aduce special succesorul său. Aşa numitul Find X2 este subiect de zvonuri astăzi şi le detaliem mai jos.

Find X ne plăcea pentru zona glisantă şi culoare, dar ne displăcea pentru că era prea fragil şi uşor de îndoit. Oppo Find X2 a început să scape acum sub formă de informații. Oppo ar avea de gând să renunţe la mecanismul glisant pentru acest smartphone şi să treacă la abordarea cu cameră selfie decupată direct în ecran. YouTuberul MrWhoseTheBoss a aflat câteva detalii despre terminal şi a realizat un clip despre ele.

El afirmă că viitorul handset Oppo va avea un design diferit faţă de Find X. Vă aduce şi ceva inovaţii pe partea de optică, precum diafragmă variabilă, lucru pe care Samsung îl folosea încă de anul trecut de la Galaxy S9. Apoi Find X2 mai primeşte şi zoom hibrid 10X, folosind mecanismul recent anunţat de Oppo, dar şi o funcţie specială Night Mode.

Chiar şi o cameră 3D Time of Flight îşi croieşte loc printre dotări. Telefonul ar mai avea şi un cititor de amprente integrat în ecran, care a primit deja un teaser, cu o zonă mai mare de acţiune decât cea de pe Huawei Mate 20 Pro. Mai aşteptăm şi încărcare ultra rapidă Super VOOC şi încărcare wireless. Încă nu e clar când va debuta Find X2, dar cel mai probabil vine la vară, ca predecesorul său.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×