Apple afirmă că vânzările lui iPhone XR merg bine, fiind cel mai popular model din portofoliul actual

887 ori
<b>Apple afirmă că vânzările lui iPhone XR merg bine, fiind cel mai popular model din portofoliul actual</b>Declarațiile din jurul noilor modele iPhone ce țin de vânzări sunt destul de ciudate, asta pentru că pe de o parte avem vești cu privire la reducerea producției, estimări reduse din partea analiștilor și pe de altă parte declarații oficiale

În aceste zile nu știm ce să mai credem atunci când vine vorba despre informațiile cu privire la vânzările de terminale iPhone. Sunt multe voci care afirmă faptul că noile modele iPhone nu se vând pe măsura așteptărilor și că Apple a aplicat deja pentru o reducere a producției, dar există și surse care sugerează că vânzările merg chiar bine după cum aflăm chiar astăzi prin intermediul unui oficial din Cupertino.

Este vorba despre vice-președintele Apple din segmentul Marketing Produse, Greg Joswiak care ne dezvăluie că modelul iPhone XR se vinde chiar bine la ora actuală. Acesta chiar afirmă că XR este cel mai popular iPhone în momentul de față, o posibilă aluzie cu privire la vânzările mai mari generate în comparație cu XS și XS Max. Informația este interesantă mai ales dacă ținem cont de zvonurile recente ce indicau faptul că firma lui Tim Cook ar fi redus creșterea producției de iPhone XR.

La un momentat apăruse și vestea că prețul device-ului ar fi fost redus în Japonia cu scopul de a impulsiona vânzările, dar și informația că telefonul nu se vinde pe măsura așteptărilor. Cum stau de fapt lucrurile vom afla la finalul trimestrului următor, atunci când Apple va dezvălui cât a obținut din vânzarea de iPhone-uri în ultimele 3 luni. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×