Apple trimite comenzile pentru viitoarele generații de procesoare A, Îngroașă profiturile companiei TSMC

Autor:  | Publicat în:  Apple 856 ori
<b>Apple trimite comenzile pentru viitoarele generații de procesoare A, Îngroașă profiturile companiei TSMC</b>Vești bune pentru producătorul taiwanez de chipuri TSMC: Apple a comandat viitoarele generații de procesoare din seria A, iar compania din Cupertino va genera până la 10% din veniturile pe 2014 ale firmei TSMC. &nbsp; Firma asiatică își va crește...

Vești bune pentru producătorul taiwanez de chipuri TSMC: Apple a comandat viitoarele generații de procesoare din seria A, iar compania din Cupertino va genera până la 10% din veniturile pe 2014 ale firmei TSMC.

Firma asiatică își va crește producția de procesoare bazate pe producția de 20 nm în ianuarie, iar Samsung probabil că nu se bucură când aude de acest contract. TSMC lucrează și la procesoare bazate pe producția de 16 nm, care va începe tot anul viitor. Primele zvonuri despre o relație între TSMC și Apple au apărut încă la primele ciocniri dintre creatorul lui iPhone și Samsung.

TSMC a fost întâi menționată în tandem cu procesorul A6X, apoi cu A7 și mai nou și cu viitorul A8. Să vedem și cum vor funcționa aceste noi procesoare și dacă Apple nu va regreta decizia luată. Până acum toate CPU-urile produse de Samsung au fost impecabile și mi se pare ironic că Sammy își face treabă atât de bine pentru Apple, dar a avut probleme cu producția de procesoare proprii Exynos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×