O funcție interesantă de confidențialitate, aparută din greșeală pe Android 4.4 a fost Înlăturată de către Google

Autor:  | Publicat în:  Android 1.361 ori
<b>O funcție interesantă de confidențialitate, aparută din greșeală pe Android 4.4 a fost Înlăturată de către Google</b>Se pare că cei de la Google au înlăturat de curând o funcție foarte interesantă, ce a apărut în utimul update Android 4.4 KitKat. Aceasta permitea utilizatorilor să controleze modul în care aplicațiile puteau să acceseze anumite funcții și...

Se pare că cei de la Google au înlăturat de curând o funcție foarte interesantă, ce a apărut în utimul update Android 4.4 KitKat. Aceasta permitea utilizatorilor să controleze modul în care aplicațiile puteau să acceseze anumite funcții și informații ale telefonului.

Aparent, Google nu a dorit ca această funcție să ajungă într-unul dintre update-urile Android, dar acum ea nu mai există. Această aplicație a apărut pentru prima dată ca un cod experimental din Android Jelly Bean 4.3. Cu toate acestea, funcția nu putea fi accesată prin intermediul interfeței Android Standard, iar mulți utilizatori nici nu au știut de existența ei.

Totuși au existat și câteva persoane care au descoperit-o, și care mai apoi au creat diverse aplicații launcher, printre ele numărându-se și AppOps Launcher, care a fost descărcată de peste 5000 de utilizatori. Poate cei de la Google vor introduce această funcție într-un viitor update, de data aceasta pe cale oficială.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×