Assassin's creed Pirates review: un simulator excelent al vieții de pirat (Video)

1.403 ori
<b>Assassin's creed Pirates review: un simulator excelent al vieții de pirat (Video)</b>Pe final de an Ubisoft da lovitura cu titlul Assassin&#39;s Creed Pirates, pe care l-am testat pe LG G2. Jocul a fost lansat la începutul lunii decembrie și are prețul de 5 dolari. El este un simulator al vieții de pirat, cu tot ce implica aceasta....

Pe final de an Ubisoft da lovitura cu titlul Assassin's Creed Pirates, pe care l-am testat pe LG G2. Jocul a fost lansat la începutul lunii decembrie și are prețul de 5 dolari. El este un simulator al vieții de pirat, cu tot ce implica aceasta.

Veți fi puși în pielea lui Alonzo Batilla, un tânăr căpitan de navă de pirați, în plină ascensiune în lumea nelegiuiților din Marea Caraibilor. în acest joc veți putea explora anumite zone și să purtați bătălii navale cu vasele imperiului britanic sau cu alți pirați. Veți putea explora marea, găsi comori și asasina anumiți inamici, evitând zona de acțiune a corăbiilor inamice.

Bătăliile au loc într-un sistem turn based, în care puteți trage în corabia rivală cu tunurile pur și simplu reglând raza lor de acțiune, iar apoi se va declanșa faza defensivă a luptei, în care trebuie să apăsați pe butoane de evitare a proiectilor, cam ca în Infinity Blade. Puteți upgrada nava, debloca noi membri al echipajului și activă anumite Perks, care cresc atribute precum vizibilitatea prin ceață, viteza navei sau posibilitatea de revenire din daune.

Assassin's creed Pirates

Ubisoft pune la dispoziție aici 50 de misiuni conectate cu povestea și misiuni secundare, iar printre ele se numără și curse cu nave, asasinări, pur și simplu livrarea de bunuri dintr-o parte în altă sau eliberarea unor puncte de control. Veți salva și mateloți pierduți pe mare, iar povestea e spusă sub forma unui comic book aici.

Assassin's creed Pirates​

De remarcat și grafica acestui joc, care arăta foarte bine și în special apa e foarte bine randata. Atmosfera este excelentă, veți auzi mateloții cântând și muzica de acțiune e potrivită bătăliilor. Ce îi lipsește acestui joc e poate și o luptă terestră și eventual și puțin comerț. Acest joc third person este companion pentru titlul Assassin's Creed 4 Black Flag, lansat recent pe console și PC.

Apreciez și că nu avem in app purchases aici, deci primim toată experiență la prețul de 5 dolari. Assassin's Creed Pirates e un joc excelent, cu mult peste orice joc din seria Pirații din Caraibe, de exemplu. îi acordăm o notă de 10 din 10 și îl puteți descărca de aici pentru Android sau de aici pentru iOS..

Iată și prețuri actualizate pentru LG G2 în cazul principalelor magazine on-line Românești:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×