Kyocera E1000, un telefon pentru toate buzunarele

Autor:  | Publicat în:  Kyocera 1.629 ori
<b>Kyocera E1000, un telefon pentru toate buzunarele</b>Daca erati in cautarea unui terminal mobil la pret redus, care sa aiba destule feature-uri incat sa se poata "bate" de la egal cu alte modele mai scumpe, Kyocera E1000 este telefonul ideal. Este vorba despre un clamshell dual-band CDMA, cu un display...

Daca erati in cautarea unui terminal mobil la pret redus, care sa aiba destule feature-uri incat sa se poata "bate" de la egal cu alte modele mai scumpe, Kyocera E1000 este telefonul ideal.

Este vorba despre un clamshell dual-band CDMA, cu un display principal TFT de 262.000 de culori si unul extern de 65.000 de culori. Terminalul include si o camera de 1.3 megapixeli, Bluetooth cu suport A2DP si speaker. Nici bateria nu este de lepadat, cu 229 de minute de convorbire si 215 ore in modul standby.

Un alt feature inclus este Picture ID, Kyocera E1000 include si tehnologia CDMA2000 1xRTT, fiind dedicat utilizatorului centrat pe functiile vocale ale unui telefon. E1000 va fi disponibil din vara acestui an, in toate magazinele dar nu cunoastem inca un pret oficial sau o data certa de lansare.

Daca va ajunge in Romania, terminalul se va vinde ca painea calda in special in cadrul publicului cu venituri medii si mici, reprezentand o alternativa cocheta la noile telefoane de pe piata.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×