Samsung Galaxy Tab 10.1 (GT-P7500) primește actualizarea la Android 4.0.4

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.434 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 10.1 (GT-P7500) primește actualizarea la Android 4.0.4</b>Samsung a început procesul de actualizare pentru tabletele Galaxy Tab lansate anul trecut, iar aceste modele vor primi sau au primit deja Android 4.0 ICS în această vară. Galaxy Tab 7.7 și 7.0 Plus au primit deja noul software, iar acum este rândul...

Samsung a început procesul de actualizare pentru tabletele Galaxy Tab lansate anul trecut, iar aceste modele vor primi sau au primit deja Android 4.0 ICS în această vară. Galaxy Tab 7.7 și 7.0 Plus au primit deja noul software, iar acum este rândul controversatului Galaxy Tab 10.1 GT-P7500 să facă saltul la Android 4.0.4.

Deocamdată se pare că utilizatorii Galaxy Tab 10.1 din Italia au primit actualizarea, care se poate efectua prin Samsung Kies sau OTA. și flashingul tabletei este posibil și puteți accesa www.samfirmware.com pentru a descărca firmware-ul dorit. Rețineți că trebuie să faceți flash numai pentru versiunea destinată țării voastre. Data build-ului Android 4.0.4 descoperit în Italia este 10 iulie și mă aștept ca în următoarea săptămâna utilizatorii de pe tot globul să primească ICS pe tableta Samsung de 10.1 inch.

Evident, întârzierile vor apărea cel mai probabil la unitățile vândute de operatori, aceștia trebuind să se coordoneze cu Samsung și să instaleze și obișnuitul bloatware necesar. Urmează acum actualizarea pentru versiunile 3G de tablete Samsung, deci rămâneți pe aproape!

Preț Samsung Galaxy Tab 10.1 în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×