Apple va micșora conectorul lui iPhone 5, afirma Reuters; Dockurile vechi ar putea sa nu fie compatibile!

971 ori
<b>Apple va micșora conectorul lui iPhone 5, afirma Reuters; Dockurile vechi ar putea sa nu fie compatibile!</b>Direct de pe Reuters aflăm încă o veste despre iPhone 5, de această dată legată de conectorul sau pentru dock. Am mai auzit acesta idee și înainte și anume că noul conector va fi mai mic decât cel de până acum. Noul iPhone va renunța la...

Direct de pe Reuters aflăm încă o veste despre iPhone 5, de această dată legată de conectorul sau pentru dock. Am mai auzit acesta idee și înainte și anume că noul conector va fi mai mic decât cel de până acum. Noul iPhone va renunța la conectorul lat folosit pe gadgeturile Apple de ceva vreme, în favoarea unui port mai mic.

E drept că unii posesori de terminale Apple ar putea fi deranjați de acest aspect, în vreme ce producătorii de accesorii se vor declara încântați probabil. Imaginați-vă că sunteți posesorul a doua iPhone-uri și aveți și un cradle/dock. Ei bine pentru iPhone 5 va trebui să cumpărați unul nou, se pare. Aceeași sursă ne reamintește că noul iPhone ar putea intra în magazine în octombrie și se pare că terminalul va avea un port cu 19 pini în partea inferioară în locul celui proprietar cu 30 de pini cu care ne-a obișnuit Apple în ultimii ani.

Motivul acestei alegeri? Mai mult spațiu pentru jackul audio, care s-a mutat în partea inferioară a telefonului. și asta o confirmă pentru Reuters două surse apropiate de Apple. Blogurile de specialitate au speculat de ceva vreme cu privire la această trăsătură de design, mai ales că au ajuns pe web și imagini cu carcasa lui iPhone 5. în vreme ce Logitech, unul dintre cei mai mari producători de difuzoare Apple refuza să comenteze, există companii în China care deja oferă carcase pentru iPhone 5 cu portul audio în partea inferioară.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×