Nokia Își schimbă strategia de marketing; Va miza pe exclusivități prin operatorii parteneri pentru Windows Phone 8!

1.594 ori
<b>Nokia Își schimbă strategia de marketing; Va miza pe exclusivități prin operatorii parteneri pentru Windows Phone 8!</b>După ce și-a plantat fosta echipa de la MeeGo la Jolla și va culege roadele acestui plan B, Nokia face acum alte schimbări, încercând să depășească momentul greu pe care îl traversează. E clar că s-a întâmplat ceva greșit cu seria Lumia,...

După ce și-a plantat fosta echipa de la MeeGo la Jolla și va culege roadele acestui plan B, Nokia face acum alte schimbări, încercând să depășească momentul greu pe care îl traversează. E clar că s-a întâmplat ceva greșit cu seria Lumia, care se zvonește că ar fi vândut doar 330.000 de unități în SUA și asta după o promovare masivă. Ei bine, acum Nokia anunță o nouă strategie de marketing.

De obicei finlandezii au ca scop punerea în vânzare a terminalelor lor prin toate canalele posibile, inclusiv retaileri, operatori și toate magazinele care pot vinde modele de telefoane. Ei bine, în cazul terminalelor Windows Phone 8 care sosesc la toamnă Nokia va avea contracte de exclusivitate cu anumiți operatori. Printre cei aflați în discuții în acest moment se număra France Telecom, dar nu s-a ajuns la o înțelegere încă. Noua abordare implica parteneriate solide și un suport deosebit pentru smartphone-uri, ceea ce probabil implica numeroase aplicații personalizate de operatori, actualizări la zi și prețuri foarte accesibile, cu abonamente (poate) avantajoase.

O sursă apropiată de negocieri afirmă și că în urma discuțiilor și a relației cu Nokia, operatorii selectați vor avea ca miza succesul seriei Lumia și se vor implica mai activ în promovarea să. Deși nu știu ce poate face mai mult un operator decât să vândă telefoane Lumia cu Xbox-uri gratis la pachet sau să ofere concerte uriașe gratis, cum s-a întâmplat în Anglia și SUA până acum pentru modelele Lumia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×