Apple va permite altor producători de terminale să folosească portul Lightning din 2015

Autor:  | Publicat în:  Apple 617 ori
<b>Apple va permite altor producători de terminale să folosească portul Lightning din 2015</b>Apple nu e deloc cea mai deschisă companie din lume, când vine vorba de licențierea produselor sale către terțe părți, dar iată că una dintre tehnologiile sale va ajunge și la alte firme. E vorba despre portul Lightning, care va putea fi folosit...

Apple nu e deloc cea mai deschisă companie din lume, când vine vorba de licențierea produselor sale către terțe părți, dar iată că una dintre tehnologiile sale va ajunge și la alte firme. E vorba despre portul Lightning, care va putea fi folosit și de alte OEM-uri din 2015.

Există la ora actuală multe companii care product cabluri Lightning, dar nici una nu are voie să producă porturi de acest gen. în cadrul summitului Made for iPhone din China, a apărut vestea că acest tip de producție va debuta la anul. Evident, Apple își va rezerva dreptul de a alege ce companii să producă terminale cu portul său trademark, iar produsul va trebui să fie riguros testat și aprobat de către firmă din Cupertino.

Am putea vedea pe viitor și terminale cu port Lightning pentru conexiuni la device-uri iOS și cu port separat microUSB pentru încărcare. în plus, portul Lightning ar putea fi redirecționat, fiind utilizat drept iesire audio pe viitor. Au existat multe discuții despre renunțarea la jackul audio de 3.5 mm în ultima vreme și teoria pare plauzibilă. între timp Apple ar lucra la o versiune nouă de conector Lightning, una mai slim și cu viteză ridicată.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×