Cyanogen Inc se asociază cu producătorul indian de terminale mobile Micromax, formând brandul de telefoane "YU"

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 681 ori
<b>Cyanogen Inc se asociază cu producătorul indian de terminale mobile Micromax, formând brandul de telefoane "YU"</b>După ce a refuzat oferte serioase de la mari companii tech din toată lumea, Cyanogen Inc a decis să colaboreze cu indienii de la Micromax, formând un nou brand de telefonie. Micromax este o firmă cunoscută pentru handseturile accesibile pe care le...

După ce a refuzat oferte serioase de la mari companii tech din toată lumea, Cyanogen Inc a decis să colaboreze cu indienii de la Micromax, formând un nou brand de telefonie. Micromax este o firmă cunoscută pentru handseturile accesibile pe care le produce, iar Cyanogen este creatorul celui mai popular ROM Android, CyanogenMod.

Parteneriatul dintre cele două firme a dat naștere brandului "YU" de telefoane mobile, iar noile device-uri vor avea preinstalate aplicații și servicii populare în India. E posibil ca un prim telefon de acest gen să sosească până la finalul acestui an. Tot în India este în desfășurare programul Android One, care aduce cele mai noi funcții de pe platformă mobilă Google pe telefoane care costă în jur de 100 de dolari.

E interesant că Micromax joacă la două capete, colaborând și cu Google pentru Android One și acum și cu Cyanogen. Micromax a pornit la drum în anul 2000, drept o companie IT de software și a ajuns apoi una dintre cele mai mari companii producătoare de telefoane low end în India în 2010. în 2014 această firmă a depășit Samsung pe piața sa locală, iar la începutul acestui an firma s-a extins și în Rusia.

Compania a ajuns atât de populară încât l-a contractat pe Hugh Jackman pentru un spot TV.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×