Apple versus BlackBerry, intr-o reclama cu fructe (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.994 ori
<b>Apple versus BlackBerry, intr-o reclama cu fructe (Video)</b>Dupa ce vedeam o reclama agresiva BlackBerry care prezenta un mar (Apple) strapuns de o mura (BlackBerry), ca si acum aceasta din urma ar fi fost un glont, iata ca producatorul lui iPhone da raspunsul canadienilor de la RIM: De aceasta data mura se...

Dupa ce vedeam o reclama agresiva BlackBerry care prezenta un mar (Apple) strapuns de o mura (BlackBerry), ca si acum aceasta din urma ar fi fost un glont, iata ca producatorul lui iPhone da raspunsul canadienilor de la RIM:

De aceasta data mura se izbeste de mar fara a-i produce macar o zgarietura, semn ca gigantul Apple nu poate fi deranjat de "micuta" companie canadiana RIM, care produce terminale gen BlackBerry Storm sau KickStart, sau pe cele din seria Curve. Desi aceste clipuri nu par a fi reclame oficiale, ele sunt bine realizate, iar agresivitatea loc este cel mai bun indicator al competiei de pe piata smartphone-urilor.

Duelul este cu atat mai intens cu cat companiile sunt "vecine" de continent si este binecunoscuta rivalitatea dintre SUA si Canada. Desi RIM practica acest joc de mai mult timp decat Apple, popularul iPhone a inceput sa ameninte cota de piata a BlackBerry-urilor, in special datorita numeroaselor sale aplicatii, furnizate prin App Store.

Via: [Intomobile.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×