Un telefon roz Hello Kitty pentru domnisoarele sarbatorite in aceasta luna

22.848 ori
<b>Un telefon roz Hello Kitty pentru domnisoarele sarbatorite in aceasta luna</b>Daca ati ratat sansa de a oferi domnisoarelor un cadou original intre 1 si 8 martie, va sugeram sa aruncati o privire asupra acestui telefon roz Hello Kitty, care ar necesita o excursie in Japonia pentru a fi achizitionat. Aparut sub branding OKWAP, acest...

Daca ati ratat sansa de a oferi domnisoarelor un cadou original intre 1 si 8 martie, va sugeram sa aruncati o privire asupra acestui telefon roz Hello Kitty, care ar necesita o excursie in Japonia pentru a fi achizitionat.

Aparut sub branding OKWAP, acest telefon soseste cu conectivitate 3G si purtand numele de A316. Terminalul suporta apelare video si ofera acces la Internet de mare viteza si servicii tip roaming. Pe langa acest telefon, veti putea achizitiona, la pachet si o serie de accesorii si cadouri, printre care posete, abtibilduri pentru telefon si multe, multe altele.

Hello Kitty 3G

In interiorul cutiei in care se afla telefonul veti descoperi cadourile mentionate mai sus, 2 baterii, casti, cablurile necesare si un card de memorie de 1 GB. A316 este un telefon cu clapeta, compact si cu taste de mari dimensiuni, el fiind dotat si cu un display exterior de 1.3 inchi, taste muzicale si difuzoare performante.

Printre specificatiile sale se mai numara si o camera de 2 megapixeli, jack de 2.5 mm pentru casti, un display interior de 2.2 inchi, cu rezolutie de 240 x 320 pixeli si meniuri/softuri speciale Hello Kitty.
Sursa: Mobile01.com

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×