Apple Watch anunțat oficial: un smartwatch Apple axat mai puțin pe touch, mai mult pe contact "taptic"

1.341 ori
<b>Apple Watch anunțat oficial: un smartwatch Apple axat mai puțin pe touch, mai mult pe contact "taptic"</b>Cuvântul zilei e cu siguranță "taptic" și a fost inventat de Apple pentru a descrie interacțiunea cu al său Watch. Apple Watch a fost anunțat de Tim Cook în secțiunea "one more thing" a keynote-ului sau, surprinzând publicul prin această...

Cuvântul zilei e cu siguranță "taptic" și a fost inventat de Apple pentru a descrie interacțiunea cu al său Watch. Apple Watch a fost anunțat de Tim Cook în secțiunea "one more thing" a keynote-ului sau, surprinzând publicul prin această alegere de prezentare.

Avem de-a face cu un ceas cu design pătrățos, care costă 350 de dolari și care va sosi la începutul anului viitor. El va sosi în două versiuni: una de 38 mm și una de 42 mm. Aparent va exista și o variantă din aur de 18 karate, dar majoritatea vor fi bazate pe un corp din oțel inoxidabil și aluminiu. Aceste ceasuri vor avea curele interschimbabile și vor sosi cu spate ceramic și ecran din safir.

Apple Watch

6 tipuri de curele vor fi oferite la debut, iar Apple Watch va avea un buton fizic de tip crown, folosit pentru scrollarea în liste și zoom in/out. Ecranul touch e sensibil la atingerile cu diferite nivele de presiune și va permite să adăugați gesturi custom la patternul de utilizare, de aici si ideea de “taptic”. Siri este și el integrat, ca și dictarea vocală, iar comunicarea se poate realiza printre altele și cu emoji sau prin trimiterea pulsului vostru către alt ceas, care îl va reproduce prin vibrații.

Apple Watch anunțat oficial: un smartwatch Apple axat mai puțin pe touch, mai mult pe contact "taptic"

în spatele lui Watch se află o serie de senzori, precum cel care monitorizează pulsul. Device-ul se va axa pe GPS-ul de pe iPhone pentru poziționare și va veni cu suport pentru plățile prin Apple Pay. încărcarea ceasului se realizează printr-un adaptor wireless Magsafe, iar produsul e compatibil cu terminale de la iPhone 4S în sus. Apple a inclus aici și Glances, un soi de rezumate ale informațiilor pe care le doriți, iar pentru a le vedea trebuie să faceți swipe în sus pe ecranul ceasului.

Apple Watch anunțat oficial: un smartwatch Apple axat mai puțin pe touch, mai mult pe contact "taptic"

Puteți vedea localizarea voastră pe hartă, un mail primit, vremea și multe altele. Acestea sunt un soi de widgeturi din câte am înțeles. Puteți primi și notificări pe ceas și aveți și ghidare navigationala turn by turn. Va avea succes acest produs la un preț atât de mare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×