Smartwatch-ul Moto 360 dezasamblat de iFixit; surprize la interior

1.963 ori
<b>Smartwatch-ul Moto 360 dezasamblat de iFixit; surprize la interior</b>Cu toate că pe piață încep să își facă apariția din ce în ce mai multe smartwatch-uri, trebuie să recunoaștem că modelul Moto 360 încă este acel ceas cu display circular care a adus un design uimitor odată ce a fost anunțat oficial. Deși...

Cu toate că pe piață încep să își facă apariția din ce în ce mai multe smartwatch-uri, trebuie să recunoaștem că modelul Moto 360 încă este acel ceas cu display circular care a adus un design uimitor odată ce a fost anunțat oficial. Deși înfățișarea acestuia este cea care ne face să îl cumpărăm din prima, aflați că la interior lucrurile nu sunt chiar atât de bune.

Prin intermediul celor de la iFixit, aflăm că în interiorul ceasului se regăsesc componente destul de vechi ce datează încă din anul 2010. Un astfel de exemplu ar fi procesorul Texas Instruments OMPA3630, chip ce a fost integrat pe Moto Droid 2, terminal care a debutat pe piață în anul 2010.

Smartwatch-ul Moto 360 dezasamblat de iFixit; surprize la interior

De asemenea, aflăm și faptul că deși lista oficială de specificații a lui Moto 360 prezintă o baterie de 320 mAh, se pare că în interiorul ceasului dezasamblat de către cei de la iFixit a fost găsită o unitate de doar 300 mAh.

Smartwatch-ul Moto 360 dezasamblat de iFixit; surprize la interior

Potrivit Motorola, bateria de 300 mAh va fi minimul pe care îl vom regăsi pe acest ceas. Așadar, Moto 360 nu este chiar perfect, iar din câte putem vedea, și ceilalți producători încep a veni pe piață cu soluții și mai atractive. Care ar fi smarwatch-ul pe care l-ați achiziționa în acest moment?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×