Google Pixel 4 se lansează astăzi și poți urmări evenimentul live aici, de la ora 17:00 (ora României)

1.951 ori
<b>Google Pixel 4 se lansează astăzi și poți urmări evenimentul live aici, de la ora 17:00 (ora României)</b>Astăzi pe data de 15 octombrie este bătută în cuie și lansarea lui Pixel 4 și Pixel 4 XL, noile terminale flagship de la Google ce promit multe lucruri interesante în materie de fotografiere. Știm de multă vreme faptul că vom primi

Astăzi pe data de 15 octombrie este bătută în cuie și lansarea lui Pixel 4 și Pixel 4 XL, noile terminale flagship de la Google ce promit multe lucruri interesante în materie de fotografiere. Știm de multă vreme faptul că vom primi un modul pătrat în spate, acolo unde va fi integrată o cameră duală cu senzor principal de 12.2 mpx și senzor secundard ultra-wide de 16 mpx.

De-a lungul campaniei de leak-uri am aflat multe detalii despre cele două telefoane, iar acum este momentul lansării. Evenimentul va avea loc în New York și va fi transmis live pe YouTube începând cu ora 17:00 (ora României). Îl puteți urmări chiar din acest articol și aflați că la fața locului vom vedea lansate și alte produse precum căști, boxe smart și laptop-uri.

Revenind la Pixel 4, știm că acesta va adopta un design controversat cu un panou frontal flancat de o frunte lată deasupra ecranului și pe deasupra și de o margine sub ecran. Motivul din spatele unei asemenea margini superioare ține de implementarea unui sistem de control prin gesturi și a unui sistem de autentificare facilă 3D.

Telefoanele vor avea procesor Snapdragon 855, 4 sau 6 GB RAM și variante cu 64 sau 128 GB stocare. Prețurile ar urma să fie identice cu cele practicate anul trecut pentru seria Pixel 3. Revenim cu detalii despre noile modele Pixel 4 în această seară! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×