Ar putea fi înlocuit Android de Fuchsia OS în 2023? Un raport Bloomberg sugerează această posibilitate

1.361 ori
<b>Ar putea fi înlocuit Android de Fuchsia OS în 2023? Un raport Bloomberg sugerează această posibilitate</b>Din partea celor de la Bloomberg sosește astăzi un raport interesant, unul ce face referire la noul OS pregătit de către Google și anume Fuchsia OS. Potrivit unor surse citate de către această publicație se aduce în discuție posibilitatea ca

O platformă software despre care am auzit detalii în ultimul an este și Fuchsia OS, soluție pregătită de către Google care ar urma să ajungă pe o gamă largă de dispozitive de la popularele smartphone-uri și până la notebook-uri, boxe inteligente și multe alte produse de pe piață. Deși nu este clar când se va lansa acest OS, astăzi aflăm o veste interesantă pe seama unui raport pus la cale de către Bloomberg.

Potrivit surselor citate de Bloomberg, s-ar părea că Google vrea să ducă Fuchsia OS în stadiul în care să înlocuiască pe viitor toate sistemele de operare deținute la ora actuală (Android, Chrome OS). Portarea acestui sistem de operare pe dispozitive Smart Home precum boxe inteligente s-ar putea întâmpla în aproximativ 3 ani, în vreme ce schimbul lui Android cu Fuchsia se va întâmpla în următorii 5 ani. 

O echipă de 100 persoane lucrează la proiectul Fuchsia OS în momentul de față și aflăm că există o serie de funcții foarte interesante incluse în această platformă, un exemplu fiind axarea pe control vocal. OS-ul este un flexibil și va aduce la pachet și un nivel îmbunătățit de securitate. Ca răspuns la acest raport Bloomberg, Google afirmă că nu există un asemenea plan pe termen lung asociat lui Fuchsia OS și că acest OS este unul dintre numeroasele proiecte open source experimentele. 

Dacă vă amintiți în trecut am avut câteva scăpări importante pentru acest proiect, inclusiv un demo pe care îl puteam încerca în browser.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×