Meizu lucrează la un smartphone Android Go ce va sosi pe finalul acestui an

602 ori
<b>Meizu lucrează la un smartphone Android Go ce va sosi pe finalul acestui an</b>Ne bucură să aflăm că în ultimul an și producătorii chinezi de smartphone-uri aderă la programe precum Android One sau Android Go, platforme ce ne oferă în primul și în primul rând device-uri cu Android Stock și promisiunea unor actualizări

La doar câteva zile de la prezentarea trio-ului de terminale Meizu 15, Meizu 15 Plus și Meizu 15 Lite, iată că firma chineză mai face un anunț foarte interesant, acela că până la final de an va lansa un handset cu Android Go. Vestea vine din partea lui Ard Boudeling, șef al departamentului de marketing global din cadrul Meizu.

Meizu

Nu se știe mai nimic despre dotările sau designul acestui dispozitiv, dar ținând cont de celelalte soluții Android Go ce au debutat până acum ne așteptăm la un ecran HD de 5 inch, procesor Qualcomm quad-core și la 8 sau 16 GB de stocare. Va avea și 1 GB RAM, iar la nivel de stocare sistemul de operare Android Go va ocupa jumătate din spațiul necesar Androidului complet.

Vor fi oferite și aplicații Go din suita Google care se caracterizează printr-un consum mai redus de date și prin dimensiunea mai mică a pachetului instalat. La ora actuală îl avem pe Nokia 1 cu Android Go și de curând am aflat că și companii precum Huawei, ba chiar și Allview pregătesc lansarea de terminale ce adoptă această platformă. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×