Huawei își va prezenta noul procesor flagship Kirin 980 în cadrul târgului IFA 2018 din Berlin

2.018 ori
<b>Huawei își va prezenta noul procesor flagship Kirin 980 în cadrul târgului IFA 2018 din Berlin</b>După ce ieri aflam că brandul Honor are programat un eveniment de presă pe data de 30 august în Berlin acolo unde are loc târgul IFA 2018 iată că acum descoperim și faptul că tot aici s-ar putea întâmpla debutul noului procesor flagship

Așa cum v-am informat și noi prin intermediul unui articol, cei de la Huawei au lansat în cursul zilei de ieri noul procesor mid-range intitulat Kirin 710 - o soluție care a ajuns deja pe un prim smartphone din portofoliul companiei și anume Nova 3i. Deși apariția acestui procesor în oferta companiei este binevenită, publicul așteaptă mai degrabă lansarea lui Kirin 980 - soluția flagship din acest an ce va ajunge la bordul lui Mate 20.

Potrivit unor leak-uri sosite online se pare că lansarea înlocuitorului lui Kirin 970 va avea loc în cadrul târgului de tehnologie IFA 2018 din Berlin, acolo unde brandul Honor chiar are un eveniment programat pentru data de 30 august. Aici este așteptat smartphone-ul Honor Note 10 și deși au apărut speculații pe seama faptului că telefonul va adopta noua soluție, sunt mai multe șanse ca aceasta să fie rezervată inițial viitorului flagship Mate.

Așteptăm o creștere a performanței oferită de acest cipset în raport cu Kirin 970, o eficiență energetică sporită, dar și un un boost la nivel de performanță grafică printr-un nou GPU, unul dezvoltat in-house de către Huawei aparent. Așteptați-vă și la o integrare mai serioasă a AI-ului în cazul de față și la suport pentru sisteme în stil Face ID.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×