Archos lansează oficial tableta 80 Xenon, cu CPU quad core, preț de 200 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Archos 1.390 ori
<b>Archos lansează oficial tableta 80 Xenon, cu CPU quad core, preț de 200 de dolari</b>Se pare că nu doar producătorii asiatici sunt pasionați de tablete quad core ieftine, ci și cei europeni. Producătorul francez Archos a anunțat astăzi o nouă tableta, pe numele sau 80 Xenon și făcând parte din seria Elements. &nbsp; Terminalul...

Se pare că nu doar producătorii asiatici sunt pasionați de tablete quad core ieftine, ci și cei europeni. Producătorul francez Archos a anunțat astăzi o nouă tableta, pe numele sau 80 Xenon și făcând parte din seria Elements.

Terminalul apăruse deja pe Amazon cu câteva săptămâni în urmă, iar astăzi a avut loc debutul său oficial. Tableta de 8 inch rulează Android Jelly Bean și are un design destul de banal, cu margini mari, dacă mă întrebați pe mine. Produsul va debuta în luna iunie, la prețul de 200 de dolari și vine cu un display IPS cu rezoluție de 1024 x 768 pixeli și un procesor quad core de 1.2 GHz.

Procesorul este un Snapdragon S4, iar alte dotări includ 1 GB RAM și un GPU Adreno 203, 4 GB memorie internă și un slot microSD. Avem la dispoziție și GPS, o cameră frontală și o cameră principală de 2 megapixeli, iar pe partea de conectivitate Archos oferă WiFi, Bluetooth, GSM și WCDMA. Experiența stock Android este completată de aplicații de tip media center pe acest terminal.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×