Samsung Galaxy S4 ar putea depăși bariera a 10 milioane unități În mai puțin de 30 de zile de la startul vânzărilor

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.522 ori
<b>Samsung Galaxy S4 ar putea depăși bariera a 10 milioane unități În mai puțin de 30 de zile de la startul vânzărilor</b>CEO-ul Samsung a confirmat zvonurile din piață care relevau faptul că Galaxy S4 ar putea atinge 10 milioane unități comercializate în mai puțin de 30 de zile de la startul vânzărilor. Pe 27 aprilie a început vânzarea lui SGS4 în România. A...

CEO-ul Samsung a confirmat zvonurile din piață care relevau faptul că Galaxy S4 ar putea atinge 10 milioane unități comercializate în mai puțin de 30 de zile de la startul vânzărilor. Pe 27 aprilie a început vânzarea lui SGS4 în România. A ajuns a putea fi cumpărat în 60 de state. Sunt două variante în funcție de procesor: Exynos 5 Octa prin Asia și Qualcomm Snapdragon 600 în majoritatea statelor din Europa, SUA etc.

Următorul device așteptat intens de la compania sud-coreeană este Galaxy Note III care se spune că ar integra un display de 5.9 inch și lansarea ar avea loc în mod tradițional la IFA Berlin 2013.

Bănuiesc că și phabletul Samsung se va bucura de mare priză la public și va fi vândut în milioane de unități. Galaxy S4 în doar câteva zile depășise 4 miloane unități. Nu-mi amintesc niciun alt smartphone Android cu asemenea priză la public. Ar mai fi iPhone-ul de la Apple și cam atât. Samsung a știut să crească frumos de la an la an. Au început timid cu Samsung Galaxy S, S II s-a distanțat de concurență și Galaxy S III a impus respect. Apropo, Galaxy S III a avut nevoie de 50 de zile spre a atinge pragul a 10 milioane unități.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×