IT Congress 2013 Timișoara: prilej de revedere cu marile branduri, terminale high end de ultimă oră

1.360 ori
<b>IT Congress 2013 Timișoara: prilej de revedere cu marile branduri, terminale high end de ultimă oră</b>Vă informam în această săptămână despre IT Congress 2013, eveniment tech organizat la Timișoara și care a adus numeroase surprize, tombole și demo-uri de device-uri. Printre terminalele prezente la congres s-au numărat și Lenovo ThinkPad...

informam în această săptămână despre IT Congress 2013, eveniment tech organizat la Timișoara și care a adus numeroase surprize, tombole și demo-uri de device-uri. Printre terminalele prezente la congres s-au numărat și Lenovo ThinkPad Tablet 2, Sony Vaio Duo Touch și Acer Iconia W700, care a avut parte de o recenzie la Mobilissimo.ro săptămâna trecută.

ASUS a avut o prezență puternică la IT Congress, cu terminale că Taichi, Transformer Book TX300, PadFone 2, VivoTab TF810C, Fonepad pe care îl avem la teste și VivoTab Smart și RT, ambele cu recenzie realizată la Mobilissimo.ro. Nici telefoanele nu au lipsit și am putut vedea toată gama Lumia cu Windows Phone, HTC 8X și 8S, ambele trecute prin review Mobilisismo.ro (8S în curs de review). Vodafone și-a făcut simțită prezența cu un stand la care putea fi admirat Samsung Galaxy S4.

IT Congress 2013

Organizarea evenimentului a fost impecabilă și Eta2U s-a descurcat excelent la acest capitol. Conferințele Oracle, Intel, Cisco, Microsoft, HP, Toshiba, Dell și alte companii au fost prezente apreciate la eveniment și am putut vedea numeroase terminale de nouă generație, atât Consumer cât și Business.

IT Congress 2013

Majoritatea terminalelor prezente la conferința rulau Windows 8 sau Windows Phone, lucru de așteptat într-un mediu B2B, deoarece iOS și Android nu sunt destul de mature din acest punct de vedere. ASUS VivoTab TF810C a fost o surpriză plăcută cu al său procesor Core i7 și Windows 8 Pro 64 bit. Reprezentantul și fondatorul Mobilissimo.ro, Erwin a avut ocazia să cunoască persoane din stafful celor prezenți și a discutat cu Nokia pe tema rivalității Windows Phone vs Android/iOS.

IT Congress 2013

Pe final îi transmitem lui Deian Stancu de la Eta2U mulțumiri speciale pentru că ne-a fost ghid și sperăm ca și în 2014 să avem un astfel de eveniment tech important în Timișoara.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×