"Armata de roboţi" de la Foxconn primeşte comenzi serioase de la Apple şi Xiaomi

1.155 ori
<b>"Armata de roboţi" de la Foxconn primeşte comenzi serioase de la Apple şi Xiaomi</b>Nu e nici un secret că liniile de producţie industrială au evoluat &icirc;n ultimele decenii, o mare parte din munca de asamblare a unui smartphone fiind efectuată de roboţi. Foxconn are o linie de astfel de roboţi de nouă generaţie, care au...

Nu e nici un secret că liniile de producţie industrială au evoluat în ultimele decenii, o mare parte din munca de asamblare a unui smartphone fiind efectuată de roboţi. Foxconn are o linie de astfel de roboţi de nouă generaţie, care au stârnit interesul celor de la Apple, dar şi Xiaomi.

Foxconn nu produce doar tablete şi telefoane pentru Apple, ci este şi manufacturierul acestor roboţi. Compania chineză a automat o mare parte din sarcinile de producţie, crescând astfel precizia asamblării şi scăzând numărul de unităţi defectuoase. Există un anumit mister în jurul acestor roboţi, Foxconn refuzând să declare cât costă unul sau chiar să vândă astfel de produse rivalilor săi.

Reţineţi şi că Foxconn este nouă în acest segment, în care companiile japoneze operează de ani buni şi sunt foarte greu de depăşit. Aflaţi şi că Foxconn este în top 4 al celor mai mari deţinători de brevete legate de robotica industrială. La ora actuală la liniile de producţie ale chinezilor "lucrează" 50.000 de sisteme automate şi peste 1 milion de persoane.

Cum v-aţi simţi mai mulţumiti de calitatea unui produs? Dacă ar fi asamblat de un om, sau de un robot?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×