Indiciile cu privire la Android M au fost scoase de pe Internet; Iată câteva speculaţii cu privire la următorul Android!

Autor:  | Publicat în:  Android 1.114 ori
<b>Indiciile cu privire la Android M au fost scoase de pe Internet; Iată câteva speculaţii cu privire la următorul Android!</b>Cu c&acirc;teva ore &icirc;n urma apăreau pe web informaţii cu privire la programul conferinţelor Google I/O care au loc la finalul acestei luni. Tot la acel moment apăreau şi primele indicii cu privire la un aşa numit Android M. Acesta era...

Cu câteva ore în urma apăreau pe web informaţii cu privire la programul conferinţelor Google I/O care au loc la finalul acestei luni. Tot la acel moment apăreau şi primele indicii cu privire la un aşa numit Android M. Acesta era menţionat în descrierea lui Android for Work, chiar în primul paragraf, dar între timp respectivul text a dispărut de pe web.

E posibil să fi fost vorba de o scăpare Google, de o farsă sau de un teaser aici. De menţionat că Android L a fost prezentat anul trecut la Google I/O, în faza de proiect, iar un developer preview a fost lansat imediat după. Numele oficial a fost până la urma Lollipop şi software-ul a sosit toamna. Pentru că Android 5.0 a fost un update major, bănuim că următorul va fi unul mai puţin însemnat.

Indiciile cu privire la Android M au fost scoase de pe Internet; Iată câteva speculaţii cu privire la următorul Android!

În ce priveşte denumirea, e posibil să fie vorba despre Android Macarons, Marshmallow sau orice alte dulciuri ce încep cu litera "M" şi care sună comercial. Având în vedere evoluţia Google şi Android în ultimul an putem specula, că actualizarea se va axa pe interacţiunile cu ceasurile Android Wear, dar şi pe noi funcţii foto şi elemente de interfaţă foto, noi opţiuni de editare foto si poate şi o clarificare a întregului haos Google+/Photos şi o restrângere a cantităţii de bloatware care a explodat pe Android în ultima vreme.

Noi sisteme de plati si o extindere a lui Hangouts ar putea fi incluse.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×