Așa ar putea arăta HTC M8, urmașul lui One (Video)

1.950 ori
<b>Așa ar putea arăta HTC M8, urmașul lui One (Video)</b>în ultimul timp apar din ce în ce mai multe informații și imagini cu HTC M8, ce se presupune a fi succesorul lui HTC One. De data aceasta, avem parte de un video ce înfățișează un concept pentru HTC M8. &nbsp; Așa cum se poate observa în...

în ultimul timp apar din ce în ce mai multe informații și imagini cu HTC M8, ce se presupune a fi succesorul lui HTC One. De data aceasta, avem parte de un video ce înfățișează un concept pentru HTC M8.

Așa cum se poate observa în videoclipul de mai jos, HTC M8 (One 2) păstrează elementele de design deja cunoscute încă de la primul One, design care mai apoi a fost implementat și pentru HTC One Mini și HTC One Max. Cu toate acestea, nu putem fi siguri că cei de la HTC vor folosi același design în proporție de 100%, acesta este doar un concept, și nu dezvăluie detaliile telefonului ce va fi produs.

Lista de specificații dată de către acest artist 3D, este una destul de cuprinzătoare. Avem un procesor quad-core Snapdragon 800 de 2.3 GHz, 3 GB RAM, 16/32 sau 64 GB de stocare, slot microSD, display edge-to-edge Super LCD3 de 5 inch, cu rezoluție 2K și o cameră foto de 10 ultrapixeli. De asemenea, va dispune și de un senzor de amprente, ce ar putea fi integrat în logo-ul HTC, în partea de jos.

Bateria de 4.000 de mAh ar trebui să asigure o autonomie destul de bună pentru acest terminal.Telefonul ar putea fi lansat la CES 2014 sau MWC 2014, moment în care ne vom lămuri cum stă la capitolul design și specificații.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×