Așa ar putea arăta iOS 6.0 rulând pe iPhone 5!

2.292 ori
<b>Așa ar putea arăta iOS 6.0 rulând pe iPhone 5!</b>A început numărătoarea inversă pentru WWDC 2012, evenimentul Apple în cadrul căruia am putea vedea un prim preview al lui iOS 6.0. și, ca de obicei atunci când așteptăm un produs nou, au început să apară și scăpările, venite astăzi sub...

A început numărătoarea inversă pentru WWDC 2012, evenimentul Apple în cadrul căruia am putea vedea un prim preview al lui iOS 6.0. și, ca de obicei atunci când așteptăm un produs nou, au început să apară și scăpările, venite astăzi sub formă de imagini care arata un posibil look al lui iOS 6.0 pe noul iPhone.

Cei care au avut ocazia să vadă în acțiune noul iOS afirma că schimbările față de versiunea 5.x nu sunt atât de mari. Se pare totuși că Apple ar plănui o revizie generală a aplicațiilor centrale din iOS, înlocuind în special pe Google Maps cu propria soluție de cartografiere cu opțiune 3D. Despre acest posibil iMaps s-a vorbit în ultima săptămână, apărând și câteva imagini concept realizate de cei care au văzut soluția în acțiune. în cazul în care vă întrebați de unde vin imaginile din acest articol, ei bine ele au fost create de către utilizatorul gizmosachin de pe forumul Apple Core.

El a luat în calcul faptul că noul iPhone va fi mai lung, dacă ne luăm după imaginile cu fațada smartphone-ului, ajunse pe web cu 2-3 zile în urmă. Un telefon mai lung + o rezoluție nouă a ecranului + un iOS ușor evoluat dau naștere experienței de aici și trebuie să recunosc că nu mi se pare prea mare diferență fără de vesiunea precedentă, poate cu o bilă albă la cantitatea de informație care încape pe ecran... Observati ca si camera FaceTime si senzorii au fost aranjati conform zvonurilor.

iOS 6.0
iphone 5

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×