Gaming PlayStation pe telefoane HTC, printr-un parteneriat cu Sony - PlayStation Mobile anunțat!

Autor:  | Publicat în:  Sony 950 ori
<b>Gaming PlayStation pe telefoane HTC, printr-un parteneriat cu Sony - PlayStation Mobile anunțat!</b>Sony a anunțat în această săptămână o evoluție a ideii de PlayStation Suite, transformată acum în PlayStation Mobile. Această soluție aduce gamingul PlayStation pe telefoane produse de companii precum HTC, iar primul model care va rula astfel...

Sony a anunțat în această săptămână o evoluție a ideii de PlayStation Suite, transformată acum în PlayStation Mobile. Această soluție aduce gamingul PlayStation pe telefoane produse de companii precum HTC, iar primul model care va rula astfel de jocuri este chiar HTC One X.

HTC va fi primul partener hardware care va beneficia de gaming la nivel avansat, iar Sony a promis că va lucra și cu alți producători de telefoane Android și Windows Phone. Până acum au fost implicate în proiectul PlayStation Suite tabletele Sony Tablet S și Tablet P, dar fără rezultate spectaculoase. Personal am jucat câteva titluri de PlayStation 1 emulate de Sony pe Tablet S și nu mi s-au părut cine știe ce. Provocarea va veni când jocuri cu grafică solicitantă, eventual de PSP sau PS2 vor ajunge pe quad core-ul HTC One X.

și consola PS Vita a beneficiat de acest program și aștept cu nerăbdare să văd cum se va comporta One X la randul sau cu acest serviciu. Xperia Play a încercat să livreze o experiență de gaming pe un telefon mediocru, dar oare vor reuși smartphone-urile high end să livreze această experiență mai bine decât un produs creat în sânul Sony? Cu un ecran mare HD, procesor quad core Tegra 3 și design ergonomic, nu văd de ce nu ar reuși! Să vedem și ce jocuri vom primi pe HTC-uri!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×