Telefonul pliabil de la ZTE ar fi un model cu clapetă, conform unor noi brevete şi randări

593 ori
<b>Telefonul pliabil de la ZTE ar fi un model cu clapetă, conform unor noi brevete şi randări</b>ZTE a dat startul modei telefoanelor pliabile înainte de vreme, prin lansarea lui Axon M încă din octombrie 2017. Pe atunci lumea nu era gata pentru acest format, iar telefonul s-a scufundat în uitare. Acum ZTE revine cu noi

ZTE a dat startul modei telefoanelor pliabile înainte de vreme, prin lansarea lui Axon M încă din octombrie 2017. Pe atunci lumea nu era gata pentru acest format, iar telefonul s-a scufundat în uitare. Acum ZTE revine cu noi pliabile, iar unul dintre ele are format vertical de telefon cu clapetă.

Brevet ZTE

Cei de la Letsgodigital.org au pus mâna pe brevete ZTE pentru acest device şi au creat randari inspirate de acestea. Reţineţi şi că ZTE a adus prin brandul Nubia la MWC 2019 o brăţară flexibilă cu ecran pe toată lungimea corpului şi rol de telefon. Acum e totuşi vorba de un telefon pliabil real, cu design clamshell, ceva similar cu ce ar pregăti Motorola pentru un nou RAZR.

Brevet ZTE

În aprilie 2018 compania chineză a  înregistrat un brevet de design la World Intellectual Property Office, iar brevetul respectiv a fost aprobat şi publicat pe 5 martie 2019. Include 12 schiţe de telefon ZTE care se pliază pe mijloc. Arată ca un telefon cu clapetă tipic, doar că una din clapete e mai scurtă şi lasă un soi de ecran secundar la vedere.

Brevet ZTE

Partea de jos e mult mai groasă decât cea de sus, acolo aflându-se grosul componentelor. Văd că nu avem cameră selfie dar primim 4 camere, două pe partea de jos a corpului şi două pe partea de sus. Încă nu e clar cum putem face un selfie cu acest device, poate doar cu ajutorul ecranului secundar de jos.

Brevet ZTE

ZTE are totuşi probleme mai serioase, pentru că în ultimul an a fost amendată cu multe sute de milioane de dolari de SUA şi încă îşi revine din acel scandal de colaborare cu Iranul. Experimente pot totuşi exista, dar nu mi se pare un produs viabil comercial.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×