Telefonul pliabil Apple primeşte multiple brevete şi variante de design; Iată-le!

987 ori
<b>Telefonul pliabil Apple primeşte multiple brevete şi variante de design; Iată-le!</b>Toată lumea intră pe piaţa pliabilelor în 2019, de la Oppo şi Xiaomi la LG şi Samsung. Startul a fost dat de ZTE Axon M oarecum şi acel FlexPai în noiembrie 2018. Acum apar pe web noi brevete Apple, care prezintă multiple

Toată lumea intră pe piaţa pliabilelor în 2019, de la Oppo şi Xiaomi la LG şi Samsung. Startul a fost dat de ZTE Axon M oarecum şi acel FlexPai în noiembrie 2018. Acum apar pe web noi brevete Apple, care prezintă multiple variante de design pentru telefonul pliabil propriu.

Brevet Apple

Spre deosebire de alte companii, gigantul din Cupertino prefera să testeze multiple prototipuri înainte de a lansa ceva complet nou. Foarte multe produse au ajuns la coşul de gunoi în perioada când Steve Jobs era la conducerea companiei, dar Apple nu prea e genul să îşi asume riscuri în ultima vreme.

Brevet Apple

Se pare totuşi că va veni cu un pliabil prin 2020, când apele se vor fi calmat şi va fi stabilit un format clasic de pliabil, pe care firma să îl înfrunte. Vom avea şi 5G probabil pe acele device-uri. Diagramele pentru pliabile Apple sunt datate încă din 2011, actualizate în 2016 şi acum reactualizate. Unele idei sunt mai simple: două segmente de terminal unite de o balama, cu ecran pliabil pe o parte.

Brevet Apple

Avem şi un panou singular vertical care se îndoaie pe mijloc, drept o altă propunere in gen Moto RAZR 2019. Apoi apare Figura 9, care seamănă cu terminalele Microsoft Surface puţin. Zona de pliere este ranforsată şi foloseşte "pârghii" pentru a prelua din stresul asupra panourilor.

Brevet Apple

Aici apar limite la unghiul în care poţi îndoi device-ul. Sunt şi propuneri diferite pentru locul în care integrezi ecranul: în afara mecanismului sau în cadrul său. Sunt şi corpuri pliabile cu ecrane externe, care nu se îndoaie, ci doar completează acel mecanism. Mai vedem şi unele propuneri rulabile şi device-uri asimetrice, cu o parte pliabilă mai mică decât ecranul principal.

Brevet Apple

Apar şi designuri cu 3 zone de pliere, deci 3 ecrane, cum a propus Xiaomi. Rămâne de văzut ce format câştigă şi cred că rezistenţa şi uşurinţa de utilizare vor spune asta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×