Telefonul de gaming Samsung ar putea fi pliabil; Vedem câteva randări

941 ori
<b>Telefonul de gaming Samsung ar putea fi pliabil; Vedem câteva randări</b>Pe final de an 2018 a apărut teoria că şi Samsung lucrează la un telefon de gaming, pentru a răspunde segmentului gaming phone în ascensiune. Xiaomi are două telefoane de gen, Razer de asemenea, ASUS ROG Phone

Pe final de an 2018 a apărut teoria că şi Samsung lucrează la un telefon de gaming, pentru a răspunde segmentului gaming phone în ascensiune. Xiaomi are două telefoane de gen, Razer de asemenea, ASUS ROG Phone va avea câţiva succesori, iar ZTE are la rândul său un Nubia de gaming sau două. Ei bine, olandezii de la Letsgodigital vin azi cu randări pentru un telefon de gaming, care (şoc şi groază) este şi pliabil. Aparent totul a pornit de la un brevet.

Brevet smartphone gaming Samsung

Nici nu vreau să mă gândesc cât ar costa această struţocămilă. Deja pliabilul ar trebui să coste peste 1500 de dolari sau mai mult, iar dacă mai adăugăm şi funcţii de gaming, sărim lejer de tot peste 2000 sau 2500 de dolari. Sursa scrie că terminalul ar trebui să aibă un procesor şi un sistem de răcire custom, un gamepad opţional şi exclusivităţi din rândul jocurilor.

Brevet smartphone gaming Samsung

Şansele sunt mici să vedem aşa ceva pe 20 februarie la debutul lui Galaxy S10, deci aşteptăm aşa un device mai degrabă la IFA 2019. Din ce văd terminalul se deschide ca o tabletă şi are un format predispus spre gaming în landscape. Poate primi şi butoane fizice de acţiune şi pad direcţional, printr-o porţiune specială suprapusă ca un accesoriu pe device.

Brevet smartphone gaming Samsung

Samsung nu e foarte activă în zona de gaming şi din ce ştiu are doar câteva monitoare pentru gameri şi am impresia că a lansat şi primele sale laptop-uri de gaming în acest an. Şi televizoarele sale noi OLED şi QLED sunt optimizate pentru gaming. Mi se pare interesant la acest device că puteţi să îi ataşaţi butoanele de gaming şi în format smartphone şi tabletă.

E cam subţire, deci grijă mare cu răcirea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×