Aşa arată micuţul telefon Palm Pepito cu Android şi interfaţă de Apple Watch

1.207 ori
<b>Aşa arată micuţul telefon Palm Pepito cu Android şi interfaţă de Apple Watch</b>În acest an vom avea parte și de o revenire a brandului Palm pe piață, această companie urmând a prezenta smartphone-ul Pepito cu Android la bord și o interfață care la prima vedere ne amintește de cea pe care Apple o folosește pe

Am scris încă de acum o lună ca Palm e gata să revină şi au apărut apoi şi scăpări ale micuţului telefon nou pregătit de compania aflată sub umbrela TCL. Cunoscut şi ca Pepito sau PVG100, noul handset e chiar mignon şi îl vedeţi în imaginea din articol.

Pe mine mă intrigă mai degrabă interfaţa sa, care implică o variantă personalizată de Android. Dacă acele iconuri chiar plutesc ca un nor pe ecran în cadrul UI-ului, atunci conceptul e clar inspirat de la Apple Watch. E clar faptul că pe un ecran de 3.3 inch trebuie să faci ceva sacrificii pentru a afişa o interfaţă de Android. PVG100 ar trebui să aibă o rezoluţie de 1280 x 720 pixeli şi ar trebui să fie un terminal entry level fără pretenţii mari.

Palm Pepito

Telefonul a fost deja certificat de autorităţi WiFi şi FCC, aşa că e o chestiune de timp lansarea sa. Există zvonuri care afirmă că terminalul va debuta exclusiv prin Verizon în SUA şi ar putea rămâne doar acolo. Scăpările indică prezenţa a 3 GB RAM la bord, 32 GB stocare, slot microSD şi procesor Snapdragon 435. Palm Pepito va avea o baterie de 800 mAh, o capacitate foarte mică pentru pretenţiile momentului şi chiar şi pentru aceasta diagonală.

În aceste condiţii nu m-ar mira să vedem o cameră de doar 5 sau 8 megapixeli la bord. Ne intrigă produsul şi suntem curioşi dacă nu cumva glisează de undeva şi vreo tastatură fizică... Altfel e bun doar ca "al treilea telefon".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×