OnePlus 6T primeşte cea mai credibilă randare de până acum: cameră triplă şi breton mic la posturi

3.237 ori
<b>OnePlus 6T primeşte cea mai credibilă randare de până acum: cameră triplă şi breton mic la posturi</b>Vedem astăzi o randare concept pentru OnePlus 6T, imagine detaliată care combină într-un pachet toate informațiile vehiculate în ultima vreme. Observăm camera triplă din spate, decupajul frontal în formă de picătură de apă aflat deasupra

Ideea general acceptată este că OnePlus 6T va sosi cu adevărat în această toamnă şi va emula unele dintre dotările lui Oppo R17 Pro. Asta include şi o cameră triplă, dar şi noul decupaj "picătură" pentru ecran. Câţiva entuziaşti au produs deja randări ale telefonului, iar una nouă apare astăzi şi aş spune că e destul de credibilă.

De această dată imaginea este prezentată ca o "scăpare" şi apare pe Weibo. Vedem şi fața şi spatele telefonului şi e fix ce ne aşteptam. Apare pe o culoare roşu "bomboană”, cu muchii super înguste şi un breton îngust fix ca la Oppo F9 şi R17. Nu vedem vreun scanner de amprente în faţă sau spate, semn că ar fi integrat în ecran, sau poate că OnePlus a trecut la o scanare facială next gen.

OnePlus 6T

Bretonul e rezervat doar pentru camera selfie, iar difuzorul de convorbiri e foarte discret integrat deasupra. Cine priveşte cu atenţie şi are ochiul format, va observa o cameră cu diafragmă variabilă în zona inferioară a modulului foto triplu. Iarăşi mă gândesc la Oppo R17 Pro care avea aceste dotare... Ar putea fi tot un senzor cu diafragmă variabilă între F/1.5 şi F/2.4 în stil Galaxy S9.

Telefonul este aşteptat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 845, până la 8 GB RAM, un ecran Optic AMOLED de 6.29 inch şi protecţie Gorilla Glass 5 (poate 6). Ar avea screen to body ratio de 84%, Android 8.1 Oreo cu OxygenOS 5.1, deşi sperăm la un Android 9.0 Pie. Camera din spate include un modul dual de 16 MP + 20 MP cu senzori Sony, plus încă un senzor sub ele.

În față s-ar afla o cameră de 16 MP pentru selfie şi la interior găsim şi o baterie de 3300 mAh. Preţul are şanse mari să fie la fel ca la OnePlus 6. Aşteptăm ca telefonul să fie prezentat în Paris la o reprezentanță OnePlus şi recent am văzut şi o cutie a sa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×