Noul logo Palm apare online; Aşteptăm şi primele telefoane noi

Autor:  | Publicat în:  Palm  TCL 532 ori
<b>Noul logo Palm apare online; Aşteptăm şi primele telefoane noi</b>În ultima lună au tot apărut indicii că Palm se pregăteşte de o revenire pe piaţa smartphone, prin certificări FCC şi scăpări ale unui model cu ecran mic, de 3.3 inch. Acum avem ocazia să vedem şi noul logo Palm, care a ajuns pe web şi poate fi admirat..

În ultima lună au tot apărut indicii că Palm se pregăteşte de o revenire pe piaţa smartphone, prin certificări FCC şi scăpări ale unui model cu ecran mic, de 3.3 inch. Acum avem ocazia să vedem şi noul logo Palm, care a ajuns pe web şi poate fi admirat în imaginea din acest articol.

Reţineţi că Palm este deţinută de către chinezii de la TCL în acest moment, care au pornit divizia Palm Ventures Group. A trecut ceva vreme de la modelele Palm Pre şi de la perioada când HP cumpărase Palm. Între timp platforma lor webOS a fost vândută spre LG, care a pus-o pe televizoare. Puţină lume îşi mai aminteşte, dar la vremea sa webOS era revoluţionar, inventând practic multitasking-ul pe bază de cards.

Palm Pepito

Logo-ul Palm cel nou este confirmat de către zvonacul Evan Blass, dar nu pare să se potrivească cu cel văzut pe randarea telefonului mic de luna trecută. Circulă informaţia că noul venit, cunoscut drept PVG100 sau Pepito, ar urma să fie vândut în exclusivitate de către Verizon. Ar trebui să aibă dotări entry level, inclusiv un ecran mic de 3.3 inch cu rezoluţie HD, un procesor Snapdragon 435, 3 GB RAM şi 32 GB stocare.

Bateria de 800 mAh sună şi ea destul de modest. Un veritabil pager printre smartphone-urile din ziua de azi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×