Așa arată tastatura virtuală a lui iPhone 5 În format landscape

2.450 ori
<b>Așa arată tastatura virtuală a lui iPhone 5 În format landscape</b>2012 aduce o premieră pe scena terminalelor iOS: prima schimbare de diagonală de când există iPhone-ul. Asta înseamnă și o schimbare de rezoluție, modificări ale aplicațiilor realizate de dezvoltatori, care vor trebui adaptate la noua...

2012 aduce o premieră pe scena terminalelor iOS: prima schimbare de diagonală de când există iPhone-ul. Asta înseamnă și o schimbare de rezoluție, modificări ale aplicațiilor realizate de dezvoltatori, care vor trebui adaptate la noua rezoluție. Astăzi vedem o imagine cu tastatura virtuală a lui iPhone 5 în format landscape. Iat-o:

Până acum am văzut componente de iPhone 5, panouri de display și chiar terminalul asamblat, fără prea multe indicii despre felul în care va arăta iOS 6.0 pe noul terminal. Se vorbește despre un smartphone Apple cu ecran de 4 inch, carcasa mai lungă decât până acum și rezoluție de 1136 x 640 de pixeli. Asta înseamnă că vom avea 5 rânduri de iconuri pe ecran și nu 4 ca până acum, după cum a fost demonstrat recent. în fine, revenind la tastatura noastră, aceasta va fi mai lată, deoarece se va întinde pe un ecran mai lung cu rație 16:9.

Aceasta tastatură a fost obținută de către cei de la 9to5Mac, care au realizat un screenshot al tastaturii folosindu-se de un simulator iOS 6.0. Tastele sunt mai late în noul aranjament, ceea ce face ca scrierea să fie mai comodă și mai rapidă. în imagine vedeți și tastatura vechiului iPhone comparată cu cea nouă. Tastatura portrait a rămas cel mai probabil la fel, deoarece lățimea terminalului va fi cam la fel ca la iPhone 4S.

Așa arată tastatura virtuală a lui iPhone 5 În format landscape

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×