Nokia confirma "calitate a imaginii nemaivăzută" pentru telefoanele WP8; Senzorul Pureview vine pe Windows Phone!

1.253 ori
<b>Nokia confirma "calitate a imaginii nemaivăzută" pentru telefoanele WP8; Senzorul Pureview vine pe Windows Phone!</b>Windows Phone 8 va fi hitul sau distrugerea Microsoft la capitolul piață a telefoniei mobile și același lucru se poate spune și despre Nokia. Un lucru care sună deja bine este implementarea tehnologiei PureView și a senzorilor foto avansați pe...

Windows Phone 8 va fi hitul sau distrugerea Microsoft la capitolul piață a telefoniei mobile și același lucru se poate spune și despre Nokia. Un lucru care sună deja bine este implementarea tehnologiei PureView și a senzorilor foto avansați pe viitoare modele, fapt confirmat chiar de către Jo Harlow, vicepreședinte executiv Nokia pe zona de terminale smart.

într-un interviu recent Jo a afirmat că Nokia lucrează cu Microsoft la implementarea noilor tehnologii imagistice, pentru a oferi o calitate nemaivăzută utilizatorilor. Prin "imagine" putem înțelege atât un ecran fantastic, cât și o cameră de calitate, deși sunt sigur că oficialul Nokia se referea mai degrabă la cameră. Idealul ar fi ca și terminalul să fie arătos, în ciuda prezenței unui senzor atât de mare. Să vedem cum vor reuși finlandezii și Microsoft să creeze un smartphone Windows Phone 8 care să fie și subțire și dotat cu o cameră de top.

Fotografiile realizate în condiții de luminozitate scăzută vor trebui să arate fantastic pentru a scoate Nokia în evidență și rețineți că ei nu vor fi singuri, deoarece sunt sigur că HTC își va folosi tehnologiile foto de pe modelele One și pe noile terminale Windows Phone 8, deci competiția va fi acerbă. Testand deja modelul Pureview de la Nokia pot spune ca abia astept sa vad cum se va adapta tehnologia pentru Windows Phone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×