Așa se vede viața de zi cu zi prin Google Glass (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.662 ori
<b>Așa se vede viața de zi cu zi prin Google Glass (Video)</b>Am văzut numeroase demo-uri ale lui Google Glass, perechea de ochelari high tech de la Google, dar majoritatea ofereau o perspectivă exterioară față de ochelari, sau clipuri preînregistrate. Acum vedem o experiență hands on mai detaliată, cu...

Am văzut numeroase demo-uri ale lui Google Glass, perechea de ochelari high tech de la Google, dar majoritatea ofereau o perspectivă exterioară față de ochelari, sau clipuri preînregistrate. Acum vedem o experiență hands on mai detaliată, cu ochelarii aplicați peste o cameră video.

Vedem cum utilizatorul caută o adresă, cere direcții, realizează un apel video, un apel telefonic, trimite un mesaj, face o căutare Google, filmează sau se uită la un clip video. Marile bloguri tech din toată lumea au început deja să primească modele Glass în teste, iar fanii și împătimiții tehnologiei de vârf pot cumpăra perechea de ochelari la prețul de 1500 de dolari, dar doar dacă se înscriu pe o listă și primesc aprobarea de la Google, dupa ce raspund la o intrebare pe Google+.

Recunoașterea vocală funcționează foarte bine pe Glass, după cum se vede în clip și calitatea video nu e deloc rea. Vedem și cum utilizatorul convertește dintr-o monedă în alta, verifica prețul unor acțiuni, traduce cuvinte și altele. Oare în cât timp va deveni Glass o porțiune importantă din viața noastră?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×