Nokia Asha 501 anunțat oficial: telefon accesibil cu ecran full touch (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.775 ori
<b>Nokia Asha 501 anunțat oficial: telefon accesibil cu ecran full touch (Video)</b>Ieri vă anunțăm că Nokia a postat un teaser pentru un eveniment din India organizat astăzi. Ei bine evenimentul de la New Delhi s-a soldat cu lansarea unui nou telefon din seria Asha. E vorba despre Nokia Asha 501, pe care îl puteți admira mai jos....

Ieri vă anunțăm că Nokia a postat un teaser pentru un eveniment din India organizat astăzi. Ei bine evenimentul de la New Delhi s-a soldat cu lansarea unui nou telefon din seria Asha. E vorba despre Nokia Asha 501, pe care îl puteți admira mai jos.

Acesta este un handset pentru cei cu buget modest și este destinat piețelor emergente. Asha 501 este parte a unei noi serii din cadrul familiei Asha, una cu mai multe dotări decât până acum. Inovațiile noilor modele sunt împrumutate de la Smarterphone, companie cumpărată de Nokia anul trecut. Asha 501 aduce o nouă interfața touch, despărțită în 2 secțiuni. O secțiune include o listă tradiționala de iconuri, iar cealaltă e cunoscută drept Fastlane și e practic o listă de funcții folosite des, contacte preferate, rețele de socializare și aplicații folosite des.

Rețineți că acest model vine în variante single și dual SIM, dar nu beneficiază de conectivitate 3G. Nokia a preinstalat pe acest device browserul Express, care comprimă datele cu până la 90%. în ce privește lista de specificații, Nokia Asha 501 este dotat cu un display LCD touch de 3 inch, cu rezoluție de 240 x 320 pixeli, o cameră de 3.2 megapixeli în spate, o baterie de 1200 mAh, Bluetooth, WiFi și radio FM. Bateria acestui handset promite 17 ore de convorbiri și 56 ore de playback audio.

Avem la dispoziție și un slot microSD, iar carcasa măsoară 12.1 mm în grosime și cântărește 98 de grame. Prețul noului venit este de 99 de dolari, fără taxe.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×