Ascent de la Vertu, acum in magazine

3.369 ori
<b>Ascent de la Vertu, acum in magazine</b>Poate nu exista atat de multe pietre pretioase pe cat ati dori, dar acest lucru se intampla deoarece telefoanele Vertu le-au "rapit" pe toate. Admirati probabil cea mai ieftina versiune de Vertu, Ascent Ti, disponibil la pretul de 6628 dolari: In vreme ce...

Poate nu exista atat de multe pietre pretioase pe cat ati dori, dar acest lucru se intampla deoarece telefoanele Vertu le-au "rapit" pe toate. Admirati probabil cea mai ieftina versiune de Vertu, Ascent Ti, disponibil la pretul de 6628 dolari:

In vreme ce modelele Diamond si Signature Cobra costau 88.000, respectiv 310.000 dolari, acest Vertu Ascent este o adevarata afacere la capitolul pret. Handsetul produs de unitatea de lux a celor de la Nokia este fabricat din materiale de top, cum ar fi Titaniu, piele de vaca, cristal de safir si ceramica. Disponibil in magazine incepand cu luna in curs, handsetul soseste in variante de culoare neagra, rosie sau maron.

Unul dintre punctele forte ale lui Ascent Ti este tehnologia Vertu Fortress, care sincronizeaza datele importante de pe telefon cu un server extern. Se pare ca acesta s-ar afla intr-un buncar militar din Anglia, dar nu suntem siguri daca informatia nu este doar un zvon. Ascent Ti va oferi suport pentru conectivitate 3G si retele quadband GSM, fiind echipat cu o camera de 3 megapixeli. Noul Vertu soseste dotat cu o functie "receptioner" disponibila 24 de ore din 24, ideala pentru persoanele cu venituri peste medie.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×