Ashton Kutcher primește șansă de a dezvolta un smartphone Lenovo; Un nou "Jobs"?

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 779 ori
<b>Ashton Kutcher primește șansă de a dezvolta un smartphone Lenovo; Un nou "Jobs"?</b>Se pare că Ashton Kutcher a luat foarte în serios treaba cu gurul tech jucat în filmul Steve Jobs și chiar intenționează să devină un inovator. După cum știți, el este membru onorific Lenovo, un soi de inginer doar cu titlul. Ei bine, acum...

Se pare că Ashton Kutcher a luat foarte în serios treaba cu gurul tech jucat în filmul Steve Jobs și chiar intenționează să devină un inovator. După cum știți, el este membru onorific Lenovo, un soi de inginer doar cu titlul. Ei bine, acum firma care tocmai a cumpărat Motorola îi dă șansa să creeze un telefon.

Acest device va fi o ediție specială, iar Kutcher va avea șansa să își demonstreze creativitatea. Deja în serialul Two and a Half Men este un miliardar care și-a vândut startupul celor de la Microsoft și un programator strălucit. Cu 2 roluri de tech guru la purtător, Ashton a început să ia în serios această idee, mai ales că și în viața reală avea un startup la un moment dat.

în ultimii ani am tot văzut companii mari asociindu-se cu celebrități. Spre exemplu, Alicia Keys a primit o funcție la BlackBerry, iar Will I Am de la Black Eyed Peas a fost integrat în echipa creativă de la Intel. Va fi interesant de văzut cu ce contribuie Ashton Kutcher la experiența Lenovo. Aparent el se va ocupa mai degrabă de experiență și de interfață, decât de hardware, care va fi standard.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×