Asistentul virtual Hound pus la duel cu Google Now; Cine câştigă? (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 831 ori
<b>Asistentul virtual Hound pus la duel cu Google Now; Cine câştigă? (Video)</b>Scriam cu c&acirc;teva zile &icirc;n urmă de lansarea &icirc;n faza beta a unui asistent virtual numit Hound, produs de către cei de la SoundHound. El oferea răspunsuri foarte rapide la &icirc;ntrebări variate şi complexe, iar azi &icirc;l vedem pus...

Scriam cu câteva zile în urmă de lansarea în faza beta a unui asistent virtual numit Hound, produs de către cei de la SoundHound. El oferea răspunsuri foarte rapide la întrebări variate şi complexe, iar azi îl vedem pus la duel cu Google Now. Care stă mai bine aflaţi mai jos.

Întrebat "câţi ani are preşedintele Obama", Hound a afişat rezultate ale căutării cu această întrebare ca termen, în vreme ce Google Now a afişat direct răspunsul. La fel se întâmplă şi când testerul întreabă unde s-a născut preşedintele SUA, Hound afişând tot rezultate ale căutării şi nu răspunsul direct, dar şi Google Now afişează rezultate similare aici.

Când vine vorba de calcule matematice, Hound e în mod clar mai rapid decât Google Now, dar la unele răspunsuri de "cultura generală" ca să zicem aşa, Google Now e mai rapid. În mod surprinzător Hound e capabil să afişeze o hartă cu restaurante cu sushi în Texas, în vreme ce Google Now are nevoie de o întrebare specializată pentru a afişa aceeaşi hartă.

Am remarcat şi că Hound tinde să dea mai multe detalii decât i s-a cerut, ceea ce nu e neapărat ceva rău. Am fost impresionat şi de precizia de căutare a lui Hound, atunci când i s-a cerut să caute hoteluri cu preţ sub 200 de dolari pe noapte în Seattle. Google Now nu a reuşit să afişeze decât câteva linkuri spre hoteluri, în vreme ce soluţia SoundHound a afişat listări oficiale de preţuri de la hoteluri.

S-ar zice că Google Now nu prea câştiga bătălia şi dacă un beta e atât de bine pus la punct, vă daţi seama cum va arăta versiunea finală a acestui asistent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×