Un nou asistent virtual pe firmament: Hound, lansat de SoundHound are o viteză fantastică (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.071 ori
<b>Un nou asistent virtual pe firmament: Hound, lansat de SoundHound are o viteză fantastică (Video)</b>E greu să &icirc;ţi imaginezi un rival solid pentru Cortana sau Siri &icirc;n ziua de azi, mai ales unul care să nu fie creat de către un gigant software. Ei bine, cei de la SoundHound s-au &icirc;nhămat la o astfel de iniţiativă, cre&acirc;nd...

E greu să îţi imaginezi un rival solid pentru Cortana sau Siri în ziua de azi, mai ales unul care să nu fie creat de către un gigant software. Ei bine, cei de la SoundHound s-au înhămat la o astfel de iniţiativă, creând Hound, un asistent virtual foarte capabil şi foarte, foarte rapid.

Aplicaţia este axată pe căutarea prin comandă vocală şi sincer să fiu rapiditatea răspunsurilor sale (după cum se vede în clipul de mai jos) da senzaţia de "pe repede înainte". Hound funcţionează în stil similar cu Google Now sau Siri, iar animaţia albastră aduce cu Cortana. Utilizatorul va trebui doar să pună o întrebare şi apoi va primi răspunsul.

Dacă ne luăm după clipul de aici, răspunsul e aproape instant. Aplicaţia e capabilă să proceseze multiple întrebări simultan şi chiar şi cereri complicate. Hound va sosi pe iOS şi Android şi e capabil să vă răspundă la întrebări de gen "care e populaţia şi capitala pentru Japonia şi China şi suprafetele lor în mile pătrate şi kilometri pătraţi şi spune-mi câţi oameni locuiesc în India şi care e codul poştal pentru Germania şi Italia". Ei bine da, aceasta mega întrebare are răspuns aproape instant de la Hound!

Cortana şi Siri tocmai au primit un rival serios dacă mă întrebaţi pe mine.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×