KaiOS, al 3-lea cel mai popular sistem de operare mobil din lume se pregătește de un update, cu noi funcții la pachet

1.817 ori
<b>KaiOS, al 3-lea cel mai popular sistem de operare mobil din lume se pregătește de un update, cu noi funcții la pachet</b>În vreme ce Huawei lucrează temeinic la lansarea propriului sistem de operare, KaiOS se pregătește să primească noi funcții interesante în acest an. Vorbim despre platforma software mobilă care în momentul

În vreme ce Huawei lucrează temeinic la lansarea propriului sistem de operare, KaiOS se pregătește să primească noi funcții interesante în acest an. Vorbim despre platforma software mobilă care în momentul de față rulează pe mai bine de 100 milioane de telefoane și care doar luna trecută ce a primit noi fonduri din partea giganților TCL și Google - fiind oferit totodată și suport pentru aplicațiile Search, Maps și YouTube.

Compania din spatele lui KaiOS are încheiate parteneriate și cu Facebook, respectiv Qualcomm, iar potrivit unor detalii recent ajunse online, aceasta urmărește lansarea OS-ului pe mai multe formaturi de terminale și pe mai multe piețe. Chiar din partea CEO-ului companiei aflăm că planurile pentru acest an implică optimizarea performanțelor de pe device-urile existente în zona low-end. 

KaiOS

Se lucrează din plin la adăugarea funcției multitasking și la posibilitatea de integrare a navigării browsing pe tab-uri astfel încât să se ofere o experiență similară cu cea avută pe un smartphone. De asemenea, pe lista celor mai cerute funcții se numără și copy/paste care va sosi într-un viitor update software. 

Totodată aflăm că inginerii KaiOS lucrează la îmbunătățirea performanțelor foto, dar și pe partea de securitate. În următoarea perioadă se așteaptă ca acest OS să debuteze pe mai multe formaturi de dispozitive, cu mai multe servicii avansate la pachet. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×