Asphalt 8 Airborne testat pe Nokia Lumia 1520 (Video)

1.913 ori
<b>Asphalt 8 Airborne testat pe Nokia Lumia 1520 (Video)</b>Dacă tot am avut ocazia să testăm phabletul Nokia Lumia 1520, am decis să vedem cum se descurca pe partea de gaming. Astfel l-am pus la treabă cu faimosul joc de curse Asphalt 8, disponibil în Windows Phone Store la prețul de 4 lei&nbsp;(între...

Dacă tot am avut ocazia să testăm phabletul Nokia Lumia 1520, am decis să vedem cum se descurca pe partea de gaming. Astfel l-am pus la treabă cu faimosul joc de curse Asphalt 8, disponibil în Windows Phone Store la prețul de 4 lei (între timp Gameloft l-a făcut gratuit).

Grafica jocului arata excelent, cu iluminare dinamică, efectuale vizuale excelente pentru impacturi și circuite precum cel din Islanda care arata fantastic. și mașinile sunt randate destul de realist, iar comportamentul lor pe pista este... decent, pentru un joc mai degrabă arcade decât simulator. Nici o obiecție nici la capitolul audio, deoarece difuzorul din spate nu e acoperit indiferent cum țineți mâna pe device.

Asphalt 8 Airborne

și bateria face față la ore bune de gaming, deci vă puteți juca de cel puțin 2 sau 3 ori mai multe ore decât pe un PS Vita. Singura problemă cu gaming-ul pe acest phablet este temperatura, de vreme ce acest device atinge 45 de grade Celsius după 15 minute de jucat Asphalt 8. Temperatura e atinsă în zona din spate, unde veți ține inevitabil mâna, destul de aproape de cameră.

Dacă treceți peste acest neajuns, atunci primiți un excelent device pentru gaming.

​Puteți afla prețul lui Lumia 1520 de pe MarketOnline.ro.

Asphalt 8 Airborne testat pe Nokia Lumia

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×