Google se va axa pe tabletele de 8 inch În acest an, ar putea pregăti un Nexus 8

1.185 ori
<b>Google se va axa pe tabletele de 8 inch În acest an, ar putea pregăti un Nexus 8</b>în ultimele 2 luni au abundat zvonurile despre un Nexus 8 produs de LG, care până la urmă s-a dovedit a fi tableta LG G Pad 8.3 în varianta Google Edition. Acum aflăm prin intermediul unor parteneri Google că gigantul creator al lui Android are în...

în ultimele 2 luni au abundat zvonurile despre un Nexus 8 produs de LG, care până la urmă s-a dovedit a fi tableta LG G Pad 8.3 în varianta Google Edition. Acum aflăm prin intermediul unor parteneri Google că gigantul creator al lui Android are în calcul și tablete de 8 inch în acest an.

Motivul e unul foarte simplu: Nexus 7 2013 nu mai este competitiv la ora actuală la prețul sau de 229 de dolari, aplicat pe piața internațională. Acesta este subminat de tablete de 7 inch din China și India care nu au chiar specificații rele. în plus, există și modele de 8 inch cu Windows 8.1 la bord și prețuri rezonabile pentru segmentul lor, care au nevoie de un rival rapid.

Aceleași surse afirmă că Google ar putea folosi procesorul Intel Bay Trail pe tableta Nexus 8, dar Qualcomm rămâne în continuare în cărți între timp. ASUS e în pole position pentru a produce tableta, dar nu exclud și posibilitatea unei colaborări cu LG și Samsung, ambele cu reputație bună pe piața Android în ultima vreme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×