Asta e viitorul tastaturilor - suprafața de input virtuală și interactivă, sub formă de proiecție (Video)

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.951 ori
<b>Asta e viitorul tastaturilor - suprafața de input virtuală și interactivă, sub formă de proiecție (Video)</b>Am văzut telefoane concept bazate pe o interfață proiectată pe un perete sau pe o masă, cu care utilizatorul interacționa direct și mi s-a părut o idee futuristă. Bine ați venit în viitor în cazul ăsta, deoarece OmniTouch a pus în aplicare...

Am văzut telefoane concept bazate pe o interfață proiectată pe un perete sau pe o masă, cu care utilizatorul interacționa direct și mi s-a părut o idee futuristă. Bine ați venit în viitor în cazul ăsta, deoarece OmniTouch a pus în aplicare această tehnologie:

știu că măcar o dată ați scris ceva în palmă... ei bine acum puteți să scrieți oricât în palmă, deoarece telefonul viitorului ar putea proiecta o suprafață virtuală QWERTY chiar în palma dumneavoastră. Studentul Chris Harrison și Microsoft Research au creat acest sistem de interacțiune touch pe bază de suprafața proiectată, chiar și pe zone neuniforme.

Evident, o cameră și un senzor specializat sunt implicate, plus un algoritm care citește perfect suprafața de scriere. Fantastic e faptul că este suportată până și o acțiune pinch to zoom, deci interfața are la fel de mult potențial ca și cea touch de pe un telefon actual. Să fie acesta viitorul telefoanelor mobile?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×