Astazi se lanseaza iPhone in Europa plus firmware-ul 1.1.2

1.186 ori
<b>Astazi se lanseaza iPhone in Europa plus firmware-ul 1.1.2</b>Vestea zilei este cu siguranta lansarea lui Apple iPhone in Europa in tandem cu lansarea firmware-ului 1.1.2 la nivel global. Sa vedem ce reprezinta aceste 2 mutari ale companiei lui Steve Jobs. iPhone se lanseaza in premiera in Europa, dar doar in Marea...

Vestea zilei este cu siguranta lansarea lui Apple iPhone in Europa in tandem cu lansarea firmware-ului 1.1.2 la nivel global. Sa vedem ce reprezinta aceste 2 mutari ale companiei lui Steve Jobs.

iPhone se lanseaza in premiera in Europa, dar doar in Marea Britanie si Germania deocamdata, in vreme ce firmware-ul este, din fericire optional. Spunem "din fericire" deoarece softul, odata instalat blocheaza iPhone-urile care au fost deblocate anterior si impiedica functionarea aplicatiilor third party. Noul firmware va oferi utilizatorilor sansa de a inregistra memento-uri audio si implementeaza si un mod disk-use, aceste 2 feature-uri fiind prea putin pentru a merita sacrificarea aplicatiilor third party.

Oare vom vedea cozi la magazinele britanice si oameni care si-au pus corturile in fata reprezentantelor distribuitorilor? Ramane de vazut daca isteria iPhone, pornita in SUA in aceasta vara se va extinde si pe continentul european cu aceeasi amploare. Va fi interesant sa urmarim evolutia lui iPhone la capitolul vanzari, pentru a detecta daca Apple isi va atinge sau nu suma de unitati vandute pe care si-a propus-o pentru acest an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×