iPod Touch in Romania prin AROBS, primul distribuitor iPhone local

7.297 ori
<b>iPod Touch in Romania prin AROBS, primul distribuitor iPhone local</b>Numele Arobs va este cu siguranta cunoscut, in special daca sunteti posesorul unui iPhone sau ati vizitat standul companiei din cadrul SIAB 2007. Firma clujeana a adus in premiera telefonul celor de la Apple in Romania si este gata de o noua premiera,...

Numele Arobs va este cu siguranta cunoscut, in special daca sunteti posesorul unui iPhone sau ati vizitat standul companiei din cadrul SIAB 2007. Firma clujeana a adus in premiera telefonul celor de la Apple in Romania si este gata de o noua premiera, oferind publicului romanesc playerul iPod Touch, incepand cu data de 12 noiembrie 2007.

iPod Touch va fi disponibil in 2 variante, cea de 8GB costand 1099 RON, iar cea de 16GB 1459 RON. Avem de-a face cu un player care seamana izbitor cu iPhone, cel putin in ce priveste designul, singurele diferente fata de terminalul mobil al celor de la Apple constand in lipsa functiei de telefon si grosimea de doar 8mm a lui Touch. Noua versiune de iPod este dotata cu un ecran tactil si integreaza Google si YouTube, incluzand si o antena WiFi, plus celebrul browser Safari.

De asemenea, Touch va permite utilizatorilor sai sa navigheze pe iTunes Music Store, de unde acestia pot descarca muzica legal si contra cost prin conexiuni WiFi. Compania Arobs estimeaza ca va vinde peste 300 de unitati pana in perioada sarbatorilor de iarna, in special daca luam in calcul popularitatea lui iPhone pe plaiurile mioritice. Va reamintim ca firma clujeana este un distribuitor al marcilor E-Ten, Mio, Qtek, MyGuide, NavRoad, Adapt, deci ne putem astepta la produse de calitate in viitorul apropiat si, ce este cel mai important, in premiera pe piata romaneasca.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×