Phablet-ul iPhone 7 Plus ne aduce 3 GB RAM, detaliu confirmat de TENAA și GeekBench

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.205 ori
<b>Phablet-ul iPhone 7 Plus ne aduce 3 GB RAM, detaliu confirmat de TENAA și GeekBench</b>Grație testului benchmark Geekbench și a agenției chineze TENAA, aflăm astăzi un detaliu foarte util despre noul phablet iPhone 7 Plus. Ei bine, ambele surse menționate aici, ne dezvăluie faptul că terminalul celor de la Apple vine la pachet cu un chip

Dacă în lumea Android, cantitatea de memorie RAM este un lucru de laudă pentru producători, în tabăra Apple totul este exact pe dos dacă putem spune așa. După cum bine știți, compania din Cupertino nu oferă detalii complete despre specificațiile pe care produsele sale le aduc, memoria RAM fiind unul dintre aceste elemente pe care le aflăm abia după lansarea handset-urilor grație testelor benchmark rulate.

GeekBench iPhone7Plus

Chiar asta se întâmplă astăzi, moment în care descoperim că phablet-ul iPhone 7 Plus ne aduce un chip de 3 GB memorie RAM - detaliu dezvăluit atât de către GeekBench, cât și de o certificare din partea agenției chineze TENAA. Benchmark-ul ne aduce la cunoștiință și faptul că acest phablet obține un scor de 3233 puncte în cadrul testului single-core, respectiv 5363 puncte la testul multi-core.

iPhone 7 Plus TENAA

Alte dotări pe care iPhone 7 Plus ni le oferă sunt reprezentate de către procesorul quad-core Apple A10 Fusion tactat la o frecvență de 2.3 GHz, de camera foto duală de 12 megapixeli cu bliț quad-LED și zoom optic 2x, și de către display-ul Retina de 5.5 inch cu rezoluție 1920 x 1080 pixeli. Cât despre varianta standard iPhone 7, este foarte probabil ca acesta să ofere în continuare 2 GB RAM, dar vom afla curând cum stau lucrurile de fapt.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×