ASUS A006 primește certificarea GCF; s-ar putea dovedi a fi ZenFone V sau ZenFone 4 Ultra

1.863 ori
<b>ASUS A006 primește certificarea GCF; s-ar putea dovedi a fi ZenFone V sau ZenFone 4 Ultra</b>Recent, cei de la Global Certification Forum au oferit și certificarea unui smartphone misterios numit ASUS A006. Potrivit datelor ajunse online, este posibil ca acest handset să debuteze în SUA prin intermediul operatorului Verizon Wireless sub

În urmă cu doar câteva zile, mai precis la data de 13 iunie, Global Certification Forum (GCF) certifica și smartphone-ul cu numele de cod ASUS A006 - terminal listat aici cu suport pentru tehnologia 4G LTE Cat.6 cu viteze de download de până la 300 Mbps, respectiv upload de maxim 50 Mbps. Din câte se pare, este posibil ca terminalul să fie comercializat în SUA, asta datorită benzilor FDD-LTE pe care le suportă.

ASUS ZenFone 4 Ultra

Mai aflăm că numele oficial al dispozitivului ar putea fi Asus ZenFone V și că acesta va debuta prin intermediul operatorului de telefonie mobilă Verizon Wireless. Totodată, ne amintim că un smartphone cu acest nume de cod și-a făcut apariția în benchmark-ul GFXBench în luna februarie a acestui an cu procesor Qualcomm Snapdragon 820 la bord, cu 4 GB memorie RAM și cu o cameră foto principală de 21 megapixeli capabilă de captură 4K.

La acea dată telefonul era menționat drept Asus ZenFone 4 Ultra, lucru ce nu îl excludem din ecuație. La ultima apariție online referitoare la gama ZenFone 4, aflam că lansarea acestor dispozitive va avea loc undeva în luna iulie - semn că trebuie să așteptăm pentru a vedea dacă într-adevăr modelul de aici este varianta Ultra sau mai degrabă un handset exclusiv Verizon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×